Din kiropraktor i Uppsala

Till oss är alla välkomna, efter första undersökningen lägger vi upp ett behandlingsprogram baserat på dina förutsättningar och besvär

Om oss

Kiropraktorkliniken har funnits sedan 1991 då Sven-Erik Lindström startade kliniken och började erbjuda kiropraktisk behandling av hög kvalitet med patienten i fokus. Marielle Wickström anslöt sig till verksamheten 1997 och driver nu kliniken vidare med samma fokus och kvalitet som tidigare. Sven-Erik har numera gått i pension och istället har Nils Bastmark börjat arbeta vid kliniken.

Kiropraktorkliniken ligger i ljusa och välanpassade lokaler i Luthagen med goda parkeringsmöjligheter i närheten. Vi använder modern utrustning och strävar efter god tillgänglighet och korta väntetider.

 

Välkommen att boka tid för undersökning och behandling!

Kontakta oss

Marielle Wickström

Legitimerad kiropraktor

Kiropraktorexamen 1997 efter 5 års utbildning vid Skandinaviska Kiropraktorhögskolan. Legitimerad kiropraktor sedan 1997.  Medlem i den äldsta och största branschorganisationen för kiropraktorer - Kiropraktiska Föreningen i Sverige, KFS.

 

 

Kiropraktiska Föreningen i Sverige grundades 1935 och är landets största och äldsta yrkesförening för kiropraktorer i hela Norden. Majoriteten av organisationens drygt 500 medlemmar är legitimerade och kliniskt verksamma kiropraktorer. I föreningen finns också medlemmar som gör sin praktiska tjänstgöring inför legitimation, samt studenter på Skandinaviska Kiropraktorhögskolans femåriga utbildning.

 

 

 

 

Skandinaviska Kiropraktorhögskolan är normgivande inom svensk kiropraktik, har utbildat kiropraktorer sedan 1983 och är idag Skandinaviens största och äldsta kiropraktiska institution. Den femåriga utbildningen är både teoretisk och praktisk, håller hög internationell standard med en helhetssyn på människokroppen i fokus. Utbildningen är baserad på modern medicinsk vetenskap och vedertagna kiropraktiska behandlingsprinciper. Vid Skandinaviska Kiropraktorhögskolan bedrivs även forskning i samarbete med bl.a. Karolinska Institutet.

Vad våra patienter säger

BÄSTA TÄNKBARA!

"Behandlingen av Marielle utförs med mjuka händer, men ändå med den fasthet och kunskap som behövs. Hela tiden med en dialog som gör behandlingen lyhörd och trygg. Jag har stapplande kommit hit med svår värk, och varit symtomfri efter bara några gånger. Tack!"

Lotta

Recension via hitta.se

SUPERDUKTIG OCH TREVLIG KIROPRAKTOR!

"Marielle är bra på att lyssna och är inkännande. Ingenting missas. Hon ger även bindvävsmassage, vilket hjälpt mig mycket. Min fibromyalgi är knappt märkbar i kroppen längre tack vare henne. Jag rekommenderar henne varmt!"

Eleanor

Recension via bokadirekt.se

HELNÖJD!

"Kan inte bli bättre än så här när det gäller bemötande, professionalitet och behandlingsresultat. Lätt att komma fram på telefon och snabba tider. Jag har fått hjälp av Marielle många gånger när jag fått ont, och jag kommer gärna tillbaka när jag behöver hjälp igen!"

Peter

Recension via eniro.se